De Young Maritime Board vertegenwoordigt de volgende generatie van leiders voor Rotterdam Maritime Capital of Europe. De board bestaat uit bestuursleden van diverse netwerkinitiatieven voor jong professionals in de Rotterdamse regio.

Lees meer over de Rotterdam Maritime Board.

Net als de Rotterdam Maritime Board is de Young Maritime Board een onafhankelijk adviesorgaan van de Gemeente Rotterdam, de Drechtsteden en de Provincie Zuid-Holland. Vanuit het perspectief van jong professionals signaleert en adviseert de board met betrekking tot relevante kansen en bedreigingen voor de regionale maritieme cluster. Daarnaast richt de board zich op het verbinden en versterken van netwerkinitiatieven voor maritieme jong professionals in de regio Rotterdam.

Get in Touch!

Heb jij vragen of ideeën? Mail ze naar Anouk van Helvert, a.vanhelvert@rotterdam.nl (secretaris van de Young Maritime Board) en we nemen contact met je op.

Deelnemers Young Maritime Board

Hanna Roukema

Hanna Roukema

Young NMT

Louis Stolper

Louis Stolper

YoungShip Rotterdam

Marit van Heugten

Marit van Heugten

Jong Havenvereniging

Nick Verstege

Nick Verstege

Rot.Jong

Ruben de Nie

Ruben de Nie

Young IRO

Marc Buijs

Marc Buijs

Young RMSC

Thom Sneep

Thom Sneep

Link Maritime

Stan Uildriks

Stan Uildriks

Drecht Cities Young Professionals

Miljoenenontbijt VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond

Ieder jaar organiseert VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond het Miljoenenontbijt de ochtend na Prinsjesdag. Politiek en bedrijfsleven bespreken de miljoenennota, met name de gevolgen van het voorgenomen kabinetsbeleid in de regio. Ondernemers en directeuren, bestuurders en journalisten, iedereen die betrokken is bij de sociaal-economische politiek ontbijt mee. In 2020 was de Young Maritime Board medeorganisator en nam onderstaande videoboodschap op.